Poznaj nasz zespół

Dominik

Otwarty i kreatywny. Do każdego strzyżenia podchodzi bardzo indywidualnie, nie zamyka się w sztywnych ramach, natomiast w swoich pracach wykorzystuje potencjał włosów wydobywając najmocniejsze strony, a tym samym kreując wizerunek oparty na samoakceptacji.
Jeśli chodzi o techniki, najbliższe są mu Skin Fade oraz Taper Fade.
Prywatnie Dominika interesują zagadnienia z zakresu historii, geopolityki oraz filozofii. W wolnych chwilach ćwiczy oraz rozwija się na wielu płaszczyznach.

Luiza

Perfekcjonistka zarówno w życiu prywatnym jak i zawodowym. Mimo młodego wieku może poszczycić się długoletnim stażem fryzjerskim , w The Hermit Barber Shop jest z nami od 6 lat. Nasi Goście cenią ją za profesjonalizm, wzorcowy warsztat oraz wyczucie stylu.

Luiza najlepiej czuje się w klasycznych cięciach, nie ma sobie równych w technice skin fade oraz pracy z brzytwą Dba również o wizerunek salonu oraz najwyższą jakość łącząc fryzjerstwo z zarządzaniem barber shopem. Prywatnie - człowiek o wielkim sercu, kochająca wszystkie zwierzęta, pasjonatka literatury faktu, podróży i dobrego wina.

Oleh

To nasza oaza spokoju, człowiek o żelaznych nerwach i dużej cierpliwości. Mamy przyjemność współpracować ponad 5 lat.


Styl w którym najbardziej odnajduje się Oleh to modern classic, czyli klasyczne formy w kombinacji z Taper Fadem. Jego ulubione strzyżenia to: executive contour, pompadour, low fade pompadour oraz English crop, etc.
W wolnym czasie Oleh chętnie gra w piłkę nożną, interesuje go historia światowa, polityka oraz pop-kultura.

Dawid

Współwłaściciel Hermit Barber Shop, człowiek o wielu pasjach i talentach. Brzytwa to jego ulubione narzędzie pracy, korzysta z niej precyzyjnie i swobodnie.

Klasyczny angielski rytuał golenia to zdecydowanie mocna strona Dawida, jak również prawdziwa przyjemność dla jego Gości. Uwielbia tworzyć rytuały pielęgnacyjne. Dba o symetrię, tworząc formy, które idealnie pasują do rysów twarzy. Jego wyobraźnia przestrzenna jest sprzymierzeńcem w tworzeniu unikalnych form. Kocha rzeźbę, psychologię i literaturę faktu. To właśnie te zainteresowania dodają kolorytu jego pracy. Poza tym jest zapalonym kucharzem i miłośnikiem dobrego wina.